OFERTA WIELKANOCNA
SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO SPĘDZENIA ŚWIĄT WIELKANOCNYCH W PENSJONACIE POLONIA W KRYNICY MORSKIEJ. RODZINNA ATMOSFERA, PROFESJONALNA OBSŁUGA I WYŚMIENITA KUCHNIA SPRAWIĄ, ŻE ŚWIĘTA SPĘDZONE W POLONII POZOSTAWIĄ PAŃSTWU NIEZAPOMNIANE WRAŻENIA.
TURNUS ŚWIĄTECZNY: 20.04.2019-23.04.2019
W TRAKCIE 3-DNIOWEGO POBYTU OFERUJEMY PAŃSTWU:
NOCLEGI W POKOJACH O WYSOKIM STANDARDZIE, WYŻYWIENIE:
-OBIADOKOLACJĘ O DOWOLNEJ PORZE
20.04.2019 ( sobota )
-UROCZYSTE ŚWIĄTECZNE ŚNIADANIE ZE ŚWIĘCONKĄ,
OBIAD I KOLACJĘ
21.04.2019 ( niedziela )
-UROCZYSTE ŚNIADANIE, OBIAD I KOLACJĘ
22.04.2019 ( poniedziałek )
-ŚNIADANIE W POSTACI SZWEDZKIEGO STOŁU 23.04.2019 ( wtorek )
OPRÓCZ TEGO:
- DROBNE PREZENTY DLA DZIECI – POSZUKIWANIE ZAJĄCZKÓW W
NIEDZIELĘ PO ŚNIADANIU - PRZEJAŻDŻKĘ POJAZDEM ELEKTRYCZNYM NAD MORZE I PO
KRYNICY MORSKIEJ – W NIEDZIELĘ - ŚMIGUS-DYNGUS W PONIEDZIAŁEK PO ŚNIADANIU
- MOŻLIWOŚĆ PRZEDŁUŻENIA DOBY HOTELOWEJ W DNIU WYJAZDU DO 16.00
CENA PAKIETU: 650 ZŁ OD OSOBY, DZIECI DO 7 LAT- ZNIŻKA 50% ( W POKOJU Z DOSTAWKĄ ), DZIECI DO 2 LAT BEZPŁATNIE. ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WCZEŚNIEJSZEGO PRZYJAZDU LUB WYDŁUŻENIA POBYTU ( 80 ZŁ NOCLEG I ŚNIADANIE OD OSOBY ).
MENU WIELKANOCNE
- SOBOTA20.04.2019 (Obiadokolacja)
- Zupa biała pomidorowa z ptysiowym groszkiem.
- Roladki z soli w sosie serowym
- Ryż zielony
- Rosti Sałaty mieszane w ziołowym winegrecie
- Warzywa gotowane
- Banana Split
- Kompot
- NIEDZIELA 21.04.2019 (Śniadanie godz. 8.30-10.30)
- Na ciepło: biała kiełbasa, parówki pod kołderką
- Mięsa pieczone, pasztet, wędliny
- Deska serów
- Jaja dekoracyjne
- Mozzarella z melonem i prosciutto
- Pasta jajeczna
- Sałatki – jarzynowa, sałatka z kaczki w sosie malinowym, sałatka z pieczonych buraków w sosie balsamicznym.
- Smalec z ogórkiem, ćwikła
- Pieczywo, dżemy, musli
- Kawa, herbata, mleko
- Obiad godz.15.00
- Barszcz biały z kiełbasą
- Zraziki węgierskie w sosie myśliwskim
- Ziemniaki pieczone
- Bukiet surówek
- Kompot
- Rolada jabłkowa
- Kolacja godz.18.00-20.00
- Krem szparagowy z grzankami
- Tarrine z ryby ( pasztet )
- Szynka wieprzowa pieczona w sosie własnym
- Sałatka grecka, sałatka ziemniaczana
- Schab faszerowany w galarecie
- Śledź z grzybami, śledź z rodzynkami
- Jajka pod różną postacią
- Kawa, herbata, sok, lampka wina