OFERTA WIELKANOCNA

SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO SPĘDZENIA ŚWIĄT WIELKANOCNYCH W PENSJONACIE POLONIA W KRYNICY MORSKIEJ. RODZINNA ATMOSFERA, PROFESJONALNA OBSŁUGA I WYŚMIENITA KUCHNIA SPRAWIĄ, ŻE ŚWIĘTA SPĘDZONE W POLONII POZOSTAWIĄ PAŃSTWU NIEZAPOMNIANE WRAŻENIA.

TURNUS ŚWIĄTECZNY: 20.04.2019-23.04.2019
W TRAKCIE 3-DNIOWEGO POBYTU OFERUJEMY PAŃSTWU:
NOCLEGI W POKOJACH O WYSOKIM STANDARDZIE, WYŻYWIENIE:
-OBIADOKOLACJĘ O DOWOLNEJ PORZE
20.04.2019 ( sobota )
-UROCZYSTE ŚWIĄTECZNE ŚNIADANIE ZE ŚWIĘCONKĄ,
OBIAD I KOLACJĘ
21.04.2019 ( niedziela )
-UROCZYSTE ŚNIADANIE, OBIAD I KOLACJĘ
22.04.2019 ( poniedziałek )
-ŚNIADANIE W POSTACI SZWEDZKIEGO STOŁU 23.04.2019 ( wtorek )

OPRÓCZ TEGO:

  • DROBNE PREZENTY DLA DZIECI – POSZUKIWANIE ZAJĄCZKÓW W
    NIEDZIELĘ PO ŚNIADANIU
  • PRZEJAŻDŻKĘ POJAZDEM ELEKTRYCZNYM NAD MORZE I PO
    KRYNICY MORSKIEJ – W NIEDZIELĘ
  • ŚMIGUS-DYNGUS W PONIEDZIAŁEK PO ŚNIADANIU
  • MOŻLIWOŚĆ PRZEDŁUŻENIA DOBY HOTELOWEJ W DNIU WYJAZDU DO 16.00

     

    CENA PAKIETU: 650 ZŁ OD OSOBY, DZIECI DO 7 LAT- ZNIŻKA 50% ( W POKOJU Z DOSTAWKĄ ), DZIECI DO 2 LAT BEZPŁATNIE. ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WCZEŚNIEJSZEGO PRZYJAZDU LUB WYDŁUŻENIA POBYTU ( 80 ZŁ NOCLEG I ŚNIADANIE OD OSOBY ).

MENU WIELKANOCNE

  • SOBOTA20.04.2019 (Obiadokolacja)
  • Zupa biała pomidorowa z ptysiowym groszkiem.
  • Roladki z soli w sosie serowym
  • Ryż zielony
  • Rosti Sałaty mieszane w ziołowym winegrecie
  • Warzywa gotowane
  • Banana Split
  • Kompot

  • NIEDZIELA 21.04.2019 (Śniadanie godz. 8.30-10.30)
  • Na ciepło: biała kiełbasa, parówki pod kołderką
  • Mięsa pieczone, pasztet, wędliny
  • Deska serów
  • Jaja dekoracyjne
  • Mozzarella z melonem i prosciutto
  • Pasta jajeczna
  • Sałatki – jarzynowa, sałatka z kaczki w sosie malinowym, sałatka z pieczonych buraków w sosie balsamicznym.
  • Smalec z ogórkiem, ćwikła
  • Pieczywo, dżemy, musli
  • Kawa, herbata, mleko
  • Obiad godz.15.00
  • Barszcz biały z kiełbasą
  • Zraziki węgierskie w sosie myśliwskim
  • Ziemniaki pieczone
  • Bukiet surówek
  • Kompot
  • Rolada jabłkowa
  • Kolacja godz.18.00-20.00
  • Krem szparagowy z grzankami
  • Tarrine z ryby ( pasztet )
  • Szynka wieprzowa pieczona w sosie własnym
  • Sałatka grecka, sałatka ziemniaczana
  • Schab faszerowany w galarecie
  • Śledź z grzybami, śledź z rodzynkami
  • Jajka pod różną postacią
  • Kawa, herbata, sok, lampka wina